Cautare

4614 de rezultate pentru "examen de suplinire 2009 centre suceava" (3.45 secunde)
Rezidentii romani detineau in strainatate depozite si numerar in valoare totala de 3,38 miliarde de euro in decembrie 2010, suma in crestere cu 5,17% fata de septembrie 2010 si in scadere cu 7,07% fata de finalul anului 2009, potrivit datelor Fondului de Garantare a Depozitelor in Sistemul Bancar (FGDB).
Cresterea subventiilor in acest domeniu aduce o sporire permanenta a celor care vor sa faca agricultura ecologica Agricultura ecologica din Romania si-a triplat, in 2011, numarul operatorilor activi din sistem, pana la 10.000, iar cresterea subventiilor in acest domeniu ar putea aduce, la sfarsitul anului viitor, o dublare a agricultorilor care vor intra in sistemul de certificare ecologica.
In perioada 30 octombrie - 3 noiembrie 2013, artistii OPEREI COMICE PENTRU COPII din Bucuresti, in frunte cu Directorul Fondator Smaranda Oseanu Bunea au fost invitati in Cehia la cea de-a XII-a editie a International Folklore Festival.
Cartea soaptelor, de Varujan Vosganian, nominalizata la Premiile PEN America (Autoare: Rodica Mitu) Romanul Cartea soaptelor, de Varujan Vosganian, se afla pe lista nominalizarilor la Premiile PEN America, editia 2018, la sectiunea de traduceri (carte de fictiune)/ PEN Translation Prize.
30 aprilie 1957, Bucuresti) este un general de armata in rezerva si fost politician roman, presedinte al Partidului Romania Mare in perioada 2015-2016, autor al unor carti de specialitate si specialist in radiolocatie.
Liderul liberal a catalogat drept "nazbatie" asa-zisa incercare a presedintelui de a-l antrena pe Boc in lupta pentru Cotroceni si ca asemenea afirmatii ale sefului statului nu fac decat sa arate ca "regele e gol"."Mi-e greu sa cred ca domnul Basescu nu va candida, dar faptul ca asemenea nazbatii, precum pregatirea lui Boc de a candida, arata limpede ca Traian Basescu nu are curajul de a spune da, candidez la un nou mandat.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat, duminica, la Suceava, ca slaba dezvoltare a agriculturii e cauzata de neatragerea fondurilor europene. El a precizat ca, printre motivele pentru slaba absorbtie a fondurilor este "popularea" Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) cu "toate pipitele".
Senatul a aprobat efectuarea unui control de catre Curtea de Conturi la mai multe Consilii Judetene Plenul Senatului a aprobat, in sedinta de joi, proiectul de hotarare privind efectuarea unui control de catre Curtea de Conturi la mai multe Consilii Judetene.
fiul lui Radu Timofte fost sef al SRI a murit la varsta de 32 de ani Pictorul Alexandru Timofte a murit la varsta de 32 de ani, dupa o lunga si grea suferinta.
Doi membri ai aliantei PSD-PC Olt se "lupta" pentru sefia Casei Judetene de Asigurari de Sanatate.
Pentru ca salariile sunt mult prea mici, minerii disponibilizati nu prea vor sa lucreze la noile locuri de munca oferite.
Compania Omilos Group, cu actionariat inregistrat in insula Cipru, administreaza dezvoltarea a doua centre comerciale de mari dimensiuni pe piata locala, va deschide pe 24 septembrie prima parte a proiectului Era Shopping Park la Iasi.
Invatamantul si sistemul de asistenta sociala sunt prioritatile bugetului judetului Dolj in acest an, in timp ce din lista de investitii cei mai multi bani sunt alocati reabilitarii Aeroportului din Craiova.
Toti actorii din distributie joaca perfect, iar Florin Piersic Jr., Marcel Iures, Claudiu Bleont, Razvan Vasilescu si Alexandru Bindea sunt de-a dreptul magnifici. Din Wikipedia am aflat detalii despre filmul Calatoria lui Gruber, o coproductie romano - maghiara (2008) a regizorului Radu Gabrea, iesit pe ecrane in anul 2009.
Lazaroiu si consilierul sau, trimisi la psihiatru Mirel Axinte a fost primul vanzator de usi de garaj care l-a intervievat pe Traian Basescu in campania din 2009 Ministrul Muncii, Sebastian Lazaroiu, si-a pus presa si politicienii in cap pentru modul cum a gasit de cuviinta sa-si apere consilierul, Mirel Axinte, in urma comentariilor acestuia legate de actul sinucigas la care a fost martor in gara Predeal.
Dupa un examen sumar, doctorii din PNL au pus diagnosticul : Ministrul Nicolae Banicioiu, care se face vinovat de toate reactiile negatice din sistemul public de sanatate, trebuie inlaturat de indata. ... Asa ca am incercat si eu sa vad cu ce a gresit Nicolae Banicioiu de este pus la zid.
La sfarsitul saptamanii trecute, liderul de necontestat al PRM, Corneliu Vadim Tudor, a renuntat la presedintia partidului cu care se identifica, in favoarea colegului si prietenului sau, Corneliu Ciontu, fost prim-vicepresedinte.
Cu acest scop, la nivelul Prefecturii judetului Constanta a fost alcatuita o comisie judeteana pentru aplicarea masurilor de integrare europeana, din care fac parte nu doar reprezentanti ai Prefecturii, ci si directorii descentralizatelor din judetul nostru.
Liderul UDMR a mai spus ca a aflat la o sedinta de Guvern ca Musca voia desfiintarea Directiilor Judetene pentru Cultura si infiintarea a 8 centre regionale.
Am fost mari cultivatori de legume si fructe, dar le aducem de peste granita. Am avut complexe de crestere a animalelor, iar acum crescatorii de animale se numara pe degete. La 20 de ani de la instaurarea democratiei in Romania, agricultura doljeana aproape ca bate pasul pe loc.
google-analytics.com